HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έφτασε το "Kalavrita-Citypass" - Όλες οι λεπτομέρειες

Έρχεται από 1η Νοεμβρίου 2014 το Kalavrita-Citypass, το νέο και μοναδικό πακέτο παροχών  σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το  Kalavrita-Ci...


Έρχεται από 1η Νοεμβρίου 2014 το Kalavrita-Citypass, το νέο και μοναδικό πακέτο παροχών  σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το Kalavrita-Citypass που δημιουργήθηκε σε συνεργασία Δήμου Καλαβρύτων και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποτελεί ένα τουριστικό προϊόν – πακέτο που θα προσφέρετε στους επισκέπτες της περιοχής και θα εξασφαλίζει σε πρώτη φάση τέσσερα αξιοθέατα της περιοχής Καλαβρύτων ήτοι:
1)Το Σπήλαιο των Λιμνών Καστριών
2)Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
3)Τον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο Διακοπτό- Καλάβρυτα
4) Το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Το τουριστικό προϊόν - πακέτο θα διατίθεται στους επισκέπτες κατά την πρώτη πιλοτική φάση της διάθεσής του ως ειδικό μπλοκάκι αναμνηστικής εκτύπωσης το οποίο θα περιλαμβάνει ανά ένα κουπόνι για κάθε ένα από τα παραπάνω αξιοθέατα .
Σε δεύτερη φάση το εν λόγω τουριστικό προϊόν – πακέτο θα ενταχθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης τίτλων μεταφοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Η τιμή του πακέτου είναι 24.80 ευρώ, τιμή που στο σύνολο των παροχών είναι με έκπτωση της τάξης του 50% αφού περιλαμβάνει είσοδο στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, στο Σπήλαιο των Λιμνών στα Καστριά και στο Χιονοδρομικό Κέντρο (αφορά την χρησιμοποίηση του Λιφτ που ενώνει τα δυο Σαλέ) και φυσικά την διαδρομή με επιστροφή στον Οδοντωτό. 

Φωτο: Αλέξης Λεχουρίτης



τα πάντα για τον ΟΔΟΝΤΩΤΟ ΕΔΩ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.