HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι υπερχρεωμένοι Δήμοι στην Περιφέρεια των Καλαβρύτων

Μεγάλα τα χρέη του Δήμου Καλαβρύτων και Αροανίας στην περιφέρεια Καλαβρύτων σύμφωνα με στοιχεία του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων όπως δ...

Μεγάλα τα χρέη του Δήμου Καλαβρύτων και Αροανίας στην περιφέρεια Καλαβρύτων σύμφωνα με στοιχεία του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων όπως δημοσίευσε η έγκυρη ιστοσελίδα eklogika.gr και αναλύει σήμερα στο thebest.gr η Πέπη Σπηλιωτοπούλου.
Ο Δήμος Καλαβρύτων έχει δανειακές υποχρεώσεις ύψους 1.415.750  ενώ ο Δήμος Αροανίας 903.400 ευρώ σε αντίθεση με  τους Δήμους Παΐων και Λευκασίου και την κοινότητα Λεοντίου, που εμφανίζονται με μηδενικό χρέος και που αποτελούν λαμπρά παραδείγματα χρηστής διαχείρισης.
Με αυτά λοιπόν τα αποτελέσματα ο νέος «Καλλικράτειος» Δήμος Καλαβρύτων ξεκινά με αρνητικό πρόσημο και ο νέος δήμαρχος θα πρέπει σαν πρώτο μέλημα να έχει την οργάνωση των οικονομικών με σωστή διαχείριση. Ελπίζουμε στο μέλλον να εκλείψουν αλόγιστες δαπάνες και κατασπατάληση του Δημόσιου πλούτου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Δήμος Αροανίας που πολύ πρόσφατα, όπως έχουμε καταγγείλει,  δημιούργησε καινούργια… ιστοσελίδα γνωρίζοντας ότι σε λίγους μήνες ο Δήμος δεν θα υφίσταται…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.