Στο σημείο γράφτηκε και η τραγική πλευρά της πυρκαγιάς, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι δύο άνθρωποι που βρέθηκαν νεκροί ήταν ζευγάρι. Οι δύο πολίτες που βρήκαν τραγικό θάνατο εγκλωβίστηκαν στις φλόγες πριν φτάσουν στο σημείο οι πυροσβέστες στην οδό Ανδρομάχης, κοντά στο σημείο από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται για δύο ηλικιωμένους, που εντοπίστηκαν στην αυλή του σπιτιού τους.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική, οι δύο τους, έχασαν τη ζωή τους πριν ακόμη προλάβουν να φτάσουν τα πρώτα πυροσβεστικά οχήματα.
Σαλαμίνα: Το σημείο που βρέθηκαν οι δύο νεκροί – Πως έχασαν τη ζωή τους οι ηλικιωμένοι
Κάτοικος της οδού Ανδρομάχης, ο οποίος ειδοποίησε την Πυροσβεστική στις 14:43, κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες από το Πυροσβεστικό Σώμα, ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από παρακείμενο οικόπεδο γεμάτο σκουπίδια.
Σύμφωνα με το Mega, κάτοικοι στα Περιστέρια ανέφεραν ότι άκουσαν τις εκκλήσεις για βοήθεια από το ηλικιωμένο ζευγάρι που εγκλωβίστηκε από τους καπνούς και τις φλόγες. Δυστυχώς κανείς δεν μπόρεσε να τους βοηθήσει.