HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Κακοκαιρία με διαστήματα ισχυρών βροχοπτώσεων στο μεγαλύτερο μέρος των Καλαβρύτων από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 29/5/25. Η κακοκαιρία θα...



Κακοκαιρία με διαστήματα ισχυρών βροχοπτώσεων στο μεγαλύτερο μέρος των Καλαβρύτων από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 29/5/25. Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Παρασκευή φέρνοντας ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις. Η Παρασκευή γενικά θα ξεκινήσει με άστατο καιρό και περισσότερες βροχές σε περιοχές στα νότια, σε τμήματα της Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και της Κρήτης, όπου και θα εκδηλώνονται βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες.

Ο καιρός το Σάββατο 31/5
Στα δυτικά γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές μέχρι αργά το απόγευμα ενώ τα φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία και την Κρήτη θα συνεχίσουν και την νύχτα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Ο καιρός την Κυριακή 1/6
Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Εύβοια, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στην Κρήτη μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα κεντρικά και νότια ορεινά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός τη Δευτέρα 2/6
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.