HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Radio Helmos ένα καινούργιο διαδικτυακό ραδιόφωνο

Ο HelmosRadio μεταδίδει καθημερινά 24 ώρες τα περισσότερα είδη μουσικής, ενώ μουσικοί παραγωγοί επιλέγουν μέσα από τις εκπομπές τους τη καλ...



Ο HelmosRadio μεταδίδει καθημερινά 24 ώρες τα περισσότερα είδη μουσικής, ενώ μουσικοί παραγωγοί επιλέγουν μέσα από τις εκπομπές τους τη καλύτερη Ελληνική μουσική.
Το Radio Helmos είναι ένα καινούργιο διαδικτυακό ραδιόφωνο που φέρνει τη μουσική και τις ειδήσεις από την καρδιά της Ελλάδας ακόμα πιο κοντά στο κοινό του.
Με μια εκλεκτή συλλογή από μουσικά είδη, από τα πιο δημοφιλή τραγούδια μέχρι τις ανακαλύψεις της ελληνικής και διεθνούς σκηνής, το Radio Helmos προσφέρει μια εμπειρία ακρόασης που ικανοποιεί κάθε γούστο.
Με εκπομπές που καλύπτουν τις τελευταίες ειδήσεις, την ψυχαγωγία και τα πολιτιστικά γεγονότα, το Radio Helmos είναι ο προορισμός για όσους αναζητούν ποιότητα και ποικιλία στην ραδιοφωνική τους εμπειρία.
Μέσω της πλατφόρμας του Radio Helmos, οι ακροατές έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν νέους καλλιτέχνες, να ακούσουν συνεντεύξεις με μουσικούς και να ενημερωθούν για τις τελευταίες μουσικές τάσεις.
Επιπλέον, μέσω των διαδραστικών του εκπομπών και των διαγωνισμών, το Radio Helmos δημιουργεί μια διασκεδαστική κοινότητα που συνδέεται μέσα από την αγάπη για τη μουσική και τον πολιτισμό.
Με προσήλωση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση του ακροατηρίου, το Radio Helmos αναδεικνύεται ως ένα αξιόπιστο και αξιόλογο διαδικτυακό ραδιόφωνο που συνοδεύει τους ακροατές σε κάθε στιγμή της ημέρας με την καλύτερη μουσική και την πιο ενημερωμένη ενημερωτική παρουσία.
Πρόγραμμα εκπομπών Κάθε Τρίτη στις 19:00 Μουσικό Ραντεβού με την Μαρίνα Κάθε Τετάρτη στις 21:00 Μουσική Πανδαισία με τον Πρόδρομο Κάθε Κυριακή στις 12:00 ο Νίκος ο Καλαβρυτινός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.