HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Olympia Rally 2024: "Όργωσαν" τα βουνά των Καλαβρύτων αναβάτες απ΄ όλον τον κόσμο

Σε εξέλιξη το Olympia Rally 2024 με πολλές και διεθνείς συμμετοχές. Η 3η μέρα των αγώνων εξελίχθηκε στα βουνά των Καλαβρύτων και ήταν η πιο...



Σε εξέλιξη το Olympia Rally 2024 με πολλές και διεθνείς συμμετοχές. Η 3η μέρα των αγώνων εξελίχθηκε στα βουνά των Καλαβρύτων και ήταν η πιο σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες. Η διαδρομή περιελάβανε πολλή πέτρα που δοκίμασε τις βάσεις των roadbook πολλών συμμετεχόντων και διέσχισε τα βουνά του Ερύμανθου, του Χελμού και της Ζήρειας Το στοιχείο της πλοήγησης ήταν πολύ έντονο καθώς υπήρχαν περισσότερα από 300waypoints για τα περίπου 300km της διαδρομής ενώ η ανασυγκρότηση έγινε στα Καλάβρυτα.
Οι αναβάτες ξεκίνησαν από τη Λάλα, διέσχισαν το μυθικό δάσος της Φολόης και ανέβηκαν στον Ερύμανθο, διασχίζοντάς τον από Δυτικά προς Ανατολικά. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν βόρεια προς τα Τριπόταμα, τη Βλασιά και τα Καλάβρυτα, όπου έκαναν και τον απαραίτητο ανεφοδιασμό, πριν συνεχίσουν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Kαλαβρύτων για να ξεκινήσουν την απότομη κατάβαση, πάνω από τα Ύδατα Στυγός και μέσα από το δάσος στη Ζαρούχλα, για να διασχίσουν στη συνέχεια τη Ζήρια και μέσω Καρυάς να καταλήξουν στο Ξυλόκαστρο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.