HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΓΕΛ Δάφνης: Εκδήλωση Προγράμματος Αγωγής Υγείας - KALOS IRTATE E' DAFNI - Δωρεάν συναυλία του μουσικού συγκροτήματος ENCARDIA

Tο ΓΕΛ Δάφνης σας προσκαλεί με χαρά στην καταληκτική εκδήλωση των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας που υλοποιήθηκαν τη φετινή χρονιά KALOS IRTATE...



Tο ΓΕΛ Δάφνης σας προσκαλεί με χαρά στην καταληκτική εκδήλωση των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας που υλοποιήθηκαν τη φετινή χρονιά KALOS IRTATE E' DAFNI.
Οι μαθητές και καθηγητές που συμμετείχαν στα προγράμματα έμαθαν για την κατωιταλιώτικη διάλεκτο των ελληνόφωνων χωριών της Νότιας Ιταλίας, μελέτησαν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις, την ιστορική σύνδεση με την Ελλάδα και είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν την Παρασκευή 17/5 στην πλατεία της Δάφνης μία φρέσκια οπτική των περιοχών Σαλέντο και Καλαβρίας μέσω διαφορετικών μορφών τέχνης.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη δωρεάν συναυλία του μουσικού συγκροτήματος ENCARDIA.
Όλη η εκδήλωση θα είναι προσβάσιμη σε κωφούς/ βαρηκόους με διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.
Ελπίζουμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση.
ΥΓ. Θα υπάρξει λεωφορείο από την Πάτρα Παρασκευή μεσημέρι για την Δάφνη το οποίο θα επιστρέψει με τη λήξη της εκδήλωσης το βράδυ. Δηλώσεις μέχρι 15/5 10.00.
Με εκτίμηση,
Ιωάννα Τσουμάνη
Διευθύντρια ΓΕΛ ΔΑΦΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.