HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Kαμενιάνοι: Eόρτασαν με λαμπρότητα τον Πολιούχο τους Άγιο Αθανάσιο

Με λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάσαμε σήμερα τον πολιούχο μας Άγιο Αθανάσιο στους Καμενιάνους μέσα σ ένα μαγευτικό περιβάλλον που όμοιό ...



Με λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάσαμε σήμερα τον πολιούχο μας Άγιο Αθανάσιο στους Καμενιάνους μέσα σ ένα μαγευτικό περιβάλλον που όμοιό του σπάνια συναντάς.
Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας, ο και πολιούχος των Καμενιάνων. Ο Αγιότερος των ηρώων και ηρωικότερος των Αγίων. Να πρεσβεύει υπέρ των απανταχού Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών - Δεσινιωτών όπου γης, να χαρίζει δύναμη και υγεία σε όλους.
Πιστοί στο καθήκον μας εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και τώρα, πανηγυρίσαμε και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα την εορτή της ανακομιδής λειψάνων του πολιούχου των Καμενιάνων Αγίου Αθανασίου. Παρόντες-πέραν των θεσμικών εταίρων-αρκετοί Καμενιανίτες και επισκέπτες από τα χωριά μας, με ξεχωριστή την παρουσία του γνήσιου εκφραστή της δημοτικής μας παράδοσης στο κλαρίνο, συμπατριώτη μας Γιώργου Δαλιάνη.
Θερμές ευχαριστίες στον Αρχιερατικό Επίτροπο της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας π. Ιωάννη Μπαμπίλη που τέλεσε με κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια την θεία λειτουργία και προσέδωσε ιδιαίτερη λαμπρότητα στην πανήγυρη του ναού μας.
Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας προσφέρθηκαν κεράσματα στο Πνευματικό Κέντρο του ναού και αντιλάγησαν ευχές. Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση των παρευρισκομένων στο σημαντικό Μουσείο των Καμενιάνων το οποίο αποτελεί ένα ακόμη κόσμημα για το χωριό.
Χρόνια πολλά!!! Χριστός Ανέστη
Κωνσταντίνος Νικολόπουλος-Καμενιανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.