HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σφοδροί βομβαρδισμοί στην ανατολική Ράφα

Ο στρατός του Ισραήλ διενεργεί στοχευμένα πλήγματα εναντίον της Χαμάς στην ανατολική Ράφα. Τα πλήγματα συνεχίζονταν χωρίς διακοπή επί τριάν...



Ο στρατός του Ισραήλ διενεργεί στοχευμένα πλήγματα εναντίον της Χαμάς στην ανατολική Ράφα. Τα πλήγματα συνεχίζονταν χωρίς διακοπή επί τριάντα λεπτά, διευκρίνισε αργά το βράδυ της Δευτέρας (06.05.2024) ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Όπως ανακοίνωσε ο στρατός του Ισραήλ, χτυπά στόχους που ανήκουν στη Χαμάς στο ανατολικό τμήμα της νότιας πόλης της Γάζας, Ράφα.
Σε σύντομη ανακοίνωσή του ο στρατός ανέφερε ότι περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.
Νωρίτερα, ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων μετέδωσε πως ο ισραηλινός στρατός πραγματοποιεί σφοδρούς βομβαρδισμούς στην ανατολική Ράφα.
Τα πλήγματα συνεχίζονταν χωρίς διακοπή επί τριάντα λεπτά, διευκρίνισε λίγο πριν από τις 22:00 ώρα Ελλάδας.
Ο ισραηλινός στρατός επανέλαβε απόψε τη διαταγή που έδωσε το πρωί στους κατοίκους συνοικιών της ανατολικής Ράφα να φύγουν, διευκρινίζοντας πως η εκκένωση είναι το προοίμιο μιας «χερσαίας» επιχείρησης στην πόλη αυτή που έγινε καταφύγιο για πάνω από ένα εκατομμύριο Παλαιστίνιους στο νότιο άκρο της πολιορκημένης Λωρίδας της Γάζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.