HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΡΙΟΛΙΘΟΣ: Εκδήλωση μνήμης για τους ηρωικώς πεσόντες εκ Πριολίθου και για τον Εύελπι Πέτρο Νικ. Κωστόπουλο

Με σεβασμό στη μνήμη για τους πεσόντες εκ Πριολίθου και του Εύελπι Πέτρου Νικ. Κωστόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 25 Μαΐου, εκδήλω...



Με σεβασμό στη μνήμη για τους πεσόντες εκ Πριολίθου και του Εύελπι Πέτρου Νικ. Κωστόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 25 Μαΐου, εκδήλωση τιμής και μνήμης στο πρόσφατα δημιουργηθέντα χώρο μνημείω πεσόντων στον εξαιρετικά διαμορφωμένο και φιλόξενο χώρο της Αγίας Παρασκευής στον Πριόλιθο.
Της εκδήλωσης προηγήθηκε Επιμνημόσυνη δέηση από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Καλαβρύτων πρωτ. Χρήστο Μπίρμπα, ως εκπροσώπου του σεπτού ποιμενάρχου μας σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιερωνύμου ακολούθησε ομιλία από τον Πρόεδρο της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δημήτριο Βαρβιτσιώτη, με θέμα «Ο εθελοντισμός ως ισχυρό συστατικό του πατριωτισμού», προσκλητήριο πεσόντων και κατάθεση στεφάνων.
Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Τάκης Βαρβιτσιώτης, ο Πρόεδρος του Τ.Δ. Πριολίθου κ. Μπουρδής, ο Υποστράτηγος ε.α. Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ κ. Αθανασόπουλος, ο Διοικητής του Α.Τ.Καλαβρύτων κ. Σταθούλιας, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αστυνομίας, ο Διοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων κ. Κωνστάντης, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, Εκπρόσωποι Συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.