HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΠΣ Αχαΐας: Βαριά τιμωρία στον ποδοσφαιριστή που χτύπησε διαιτητή

Βαριά τιμωρία για τον Όριεν Χύσα, τον ποδοσφαιριστή που είχε χτυπήσει τον διαιτητή του αγώνα της πρεμιέρας των πλέι-οφ της Β κατηγορίας, Χ. ...



Βαριά τιμωρία για τον Όριεν Χύσα, τον ποδοσφαιριστή που είχε χτυπήσει τον διαιτητή του αγώνα της πρεμιέρας των πλέι-οφ της Β κατηγορίας, Χ. Πετρόπουλο, στο ματς της ομάδας του (Πάτρας 2005) με τον Ηρακλή Πατρών.
Η ανακοίνωση της τιμωρίας:
Με την υπ’ αριθμ. 28/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε σε βάρος του HYSA ORJEN, ποδοσφαιριστή του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου ΠΑΤΡΑ 2005 ΑΕ, διοικητικό πρόστιμο ύψους δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000 € ) για σοβαρή περίπτωση τέλεσης επεισοδίων, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αθλητικής συνάντησης μεταξύ των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΤΡΑ 2005 ΑΕ στο Ενωσιακό γήπεδο Αγυιάς Πατρών, στις 28-4-2024 για τη Β΄ Τοπική ερασιτεχνική κατηγορία ποδοσφαίρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, περιόδου 2023/2024, στο πλαίσιο της οποίας και ο ίδιος αποβλήθηκε, προκαλώντας βίαιο επεισόδιο σε βάρος του διαιτητή του αγώνα.
Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.