HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ο Αλέξης Δούκας στην Ενεργειακή Ακαδημία μελλοντικών ηγετών της ενέργειας

Τα Καλάβρυτα δηλώνουν "παρών" και στις επιστήμες και στις τεχνολογίες. Ένα νέος επιστήμονας, γέννημα θρέμμα Καλαβρυτινός, ο Ηλεκτρ...



Τα Καλάβρυτα δηλώνουν "παρών" και στις επιστήμες και στις τεχνολογίες. Ένα νέος επιστήμονας, γέννημα θρέμμα Καλαβρυτινός, ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός MSc energy law and economics Αλέξης Δούκας, ο οποίος εργάζεται στον Καλαβρυτινών συμφερόντων ενεργειακό όμιλο Ecovar- Power, επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην Ενεργειακή ακαδημία μελλοντικών ηγετών της ενέργειας - 3rd "Energy Transition Future Leaders” Academy, που διοργανώθηκε απο το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας και το Greek Energy Forum υπο την αιγίδα της Αμερικανικής Πρεσβείας και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Για την ενεργειακή ακαδημία, επιλέχθηκαν απο την επιτροπή αξιολόγησης μέσα απο ένα αυστηρό σύστημα αξιολόγησης 50 νέοι επαγγελματίες του τομέα απο 11 χώρες, όπου συμμετείχαν σε workshops και debates σχετικά με σύγχρονα ζητήματα του τομέα.
Στο 3rd "Energy Transition Future Leaders” Academy, παρευρέθη ο Αμερικανός Πρέσβης George Tsunis και ο Βρετανός Πρέσβης Matthew Lodge καθώς και αντιπρόσωποι του Υπουργείου Ενέργειας, ο ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού για ενεργειακά θέματα Νίκος Τσάφος, ο πρόεδρος της ΡΑΑΕΥ και άλλοι εκπρόσωποι οργανισμών του χώρου
Έδωσαν διαλέξεις 24 ομιλητές προερχόμενοι απο τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου (Exxonmobil, Όμιλος ΤΕΡΝΑ, Motor Oil, Ameresco, Energean, HelleniQ Energy, S&P Global, BayWa r.e. κ.α).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.