HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σχηματισμός δικογραφίας για αθλητική βία σε αγώνα καλαθοσφαίρισης Από τους αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σχηματίσθηκε δι...



Σχηματισμός δικογραφίας για αθλητική βία σε αγώνα καλαθοσφαίρισης
Από τους αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για αθλητική βία σε βάρος ενός άνδρα, ο οποίος αναζητείται, διότι χθες το βράδυ, στην Πάτρα, μετά τη λήξη αγώνα καλαθοσφαίρισης, κατηγορείται ότι πλησίασε παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας, κατά το χρόνο που ο τελευταίος ήταν πεσμένος στο παρκέ και τον κλώτσησε στα πλευρά. Ο παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας έχει ήδη καταθέσει σχετικά στο Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.
Σύλληψη ανήλικου για παράβαση του νόμου περί όπλων 
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 16χρονος, διότι σε αστυνομικό έλέγχο, που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου σουγιά.
Σύλληψη ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος 
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ιδιοκτήτης καταστήματος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί μετέβησαν στο κατάστημα του κατηγορούμενου, όπου ο τελευταίος τους παρέδωσε ένα κινητό τηλέφωνο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή σε υπηρεσία της Αττικής, ενώ είχε αφαιρεθεί σε περιοχή της Ηλείας από αυτοκίνητο σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών 
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ηρωίνη σε μορφή βράχου συνολικού βάρους 37,6 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.