HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Διαφωνία Ανακριτή και Εισαγγελέα για την προφυλάκιση του 74χρονου που κατηγορείται για εμπρησμούς

Με διαφωνία Ανακριτή και Εισαγγελέα Καλαβρύτων ως προς την προφυλάκιση του 74χρονου που κατηγορείται για επτά πυρκαγιές στην Ακράτα, ολοκληρ...



Με διαφωνία Ανακριτή και Εισαγγελέα Καλαβρύτων ως προς την προφυλάκιση του 74χρονου που κατηγορείται για επτά πυρκαγιές στην Ακράτα, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πολύωρη διαδικασία ανάκρισής του. Ο Εισαγγελέας θα υποβάλλει πρόταση προς το Συμβούλιο, προς άρση της διαφωνίας κατά άρθρο 247 ΚΠΔ. Έτσι την τελική απόφαση θα πάρει εντός της ερχόμενης εβδομάδας του συμβούλιο δικαστών όπου και θα εκδώσει σχετικό βούλευμα για την προφυλάκιση η μη του κατηγορουμένου. 
Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις αφού είναι η πρώτη υπόθεση που παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης μετά τον νέο Νόμο Φλωρίδη και την αυστηροποίηση των ποινών που σημαίνει ότι σχηματίστηκε δικογραφία για κακούργημα και η όποια ποινή θα είναι εκτιτέα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αξιωματικούς του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους του πυροσβεστικού κλιμακίου Ακράτας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αιγίου.
Ο συλληφθείς κατηγορείται για επτά εμπρησμούς, από τις από 6 Μαΐου έως και σήμερα, στην περιοχή της Ακράτας.
για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.