HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Καβάλα παν΄ στην Εκκλησιά!" - F16 Mπροστά στο Μέγα Σπήλαιο

Καβάλα παν΄ στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε, καβάλα παίρνουν αντίδωρο απ΄του παπά το χέρι" F16, 335Μ ΤΙΓΡΗΣ, μπροστά στο Μοναστήρι της...

Καβάλα παν΄ στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε, καβάλα παίρνουν αντίδωρο απ΄του παπά το χέρι" F16, 335Μ ΤΙΓΡΗΣ, μπροστά στο Μοναστήρι της Παναγίας Μ. Σπηλαίου


Τα Καλάβρυτα εδώ και μέρες και μέχρι 18 Απριλίου, σκεπάζουν τα φτερά του «Ηνίοχου». Τριάντα εννέα σύγχρονα μαχητικά 4ης και 4,5 γενιάς από 9 χώρες «συναντήθηκαν» στους ουρανούς σε μια από τις μεγαλύτερες ασκήσεις της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο.
Εκατοντάδες φωτογράφοι από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Τσεχία, την Ολλανδία, το Βέλγια, ο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σλοβακία, ακόμη και την Ιαπωνία, έχουν εγκατασταθεί ήδη σε Διακοπτό και Καλάβρυτα και ανεβαινουν καθημερινά σε γνωστά σημεία του Βουραϊκού.
Το αποτύπωμα της άσκησης «Ηνίοχος» στην ευρύτερη περιοχή, ιδιαίτερα από τότε που η άσκηση έγινε διεθνής έχει λοιπόν προκαλέσει πέρα από το ενδιαφέρον πολλών χωρών που είτε συμμετέχουν, είτε αποστέλλουν αντιπροσωπείες για την παρακολούθηση της άσκησης και τη δημιουργία ενός περίεργου τουριστικού προϊόντος. Η μοναδική φυσιολατρική διαδρομή που ξεκινά από το Διακοπτό και καταλήγει στα Καλάβρυτα έχει να προσφέρει και μια εναέρια ατραξιόν και έναν διαφορετικό τουρισμό με ευχάριστες συγκινήσεις.

φωτογραφία Δημήτρης Κολλιόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.