HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μητσοτάκης: Eπίδομα μητρότητας στις ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες

Ανάρτηση σχετικά με το άνοιγμα της πλατφόρμας για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές -ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπ...



Ανάρτηση σχετικά με το άνοιγμα της πλατφόρμας για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές -ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες- έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ακόμα μία δέσμευσή μας γίνεται πραγματικότητα! Από σήμερα οι ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες μητέρες μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο http://parentalbenefits.dypa.gov.gr για το επίδομα μητρότητας. Έτσι ώστε να λαμβάνουν για 9 μήνες ποσό ίσο με τον εκάστοτε ισχύοντα κατώτατο μισθό. Με βάση τον αυξημένο από την 1η Απριλίου κατώτατο μισθό που ισχύει σήμερα στην πατρίδα μας, πρόκειται για ένα ποσό ύψους €830 μηνιαίως, δηλαδή €7.470 συνολικά» έγραψε ο πρωθυπουργός στο X (πρώην Twitter).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.