HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Κυριακή των Βαΐων στα Καλάβρυτα - Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Πνευματικός αγώνας για την Ανάστασή μας

Χοροστατούντος του σεπτού Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου τελέστηκε σήμερα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό...



Χοροστατούντος του σεπτού Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου τελέστηκε σήμερα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων η Θεία Λειτουργία για την Κυριακή των Βαΐων.
Ο μητροπολίτης μας κήρυξε τον Θείο Λόγο, επισημαίνοντας τον συμβολισμό της ημέρας και ευχήθηκε σε όλους μας για την ενίσχυση στον πνευματικό μας αγώνα, ώστε να συνεχίσουμε και να σηκώσουμε τον καθημερινό μας Σταυρό με την ελπίδα της συμμετοχής μας στην Ανάσταση του Υιού Της.
Στο τέλος ως είθισται μοιράστηκαν βάγια σε όλους τους πιστούς. 
Ο Μητροπολίτης μας το απόγευμα της Κυριακή θα τελέσει την Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κερπινής (7:30μμ), ενώ αύριο Μεγάλη Δευτέρα θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στους Ρωγούς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.