HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Η Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μέγα Σπήλαιο (ΦΩΤΟ)

O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, συνοδευόμενος από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, τ...



O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, συνοδευόμενος από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη, την Υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, την Υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Θανάση Κοντογεώργη. Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο Εκκλησιαστικό Μουσείο της Μονής και στο Καθολικό όπου πρόσφατα άνοιξε πάλι μετά από δυόμιση χρόνια επίπονων εργασιών το εξαιρετικά σημαντικό έργο της συντήρησης των τοιχογραφιών του καθολικού και που έφερε στο φως σημαντικά τεκμήρια που εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας. Μαζί τους και η Αναστασία Κουμούση, Δρ Αρχαιολόγος, Διευθύντρια Εφορείας Αρχαιοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.