HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μητσοτάκης από Καλάβρυτα: Να μην λησμονούμε την ιστορία μας και τους μαρτυρικούς τόπους

Το τόπο εκτέλεσης των Καλαβρυτινών στον λόφο του Καπή, επισκέφθηκε πρωθυπουργός αναφερόμενος στο Μαρτυρικό Τόπο των Καλαβρύτων, είπε: «Και ...

Το τόπο εκτέλεσης των Καλαβρυτινών στον λόφο του Καπή, επισκέφθηκε πρωθυπουργός αναφερόμενος στο Μαρτυρικό Τόπο των Καλαβρύτων, είπε: «Και βέβαια δεν μπορώ να μην παραλείψω το γεγονός ότι ο τόπος αυτός είναι ένας μαρτυρικός τόπος, ένας τόπος ταυτισμένος με μία από τις πιο σκοτεινές, με μια από τις πιο σκληρές στιγμές της ιστορίας αυτού του τόπου. Για το μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος ανέφερε: " Ένα μουσείο πραγματικά, το οποίο για όποιον δεν το έχει επισκεφθεί είναι μια γροθιά στο στομάχι, αλλά ένα μουσείο το οποίο πρέπει να επισκέπτονται όσοι έρχονται στα Καλάβρυτα. Από μόνος του θα έλεγα ότι είναι λόγος να επισκεφθεί κανείς τα Καλάβρυτα. Γιατί δεν πρέπει ποτέ να λησμονούμε την ιστορία μας και να μη λησμονούμε εκείνους τους τόπους, τους μαρτυρικούς τόπους, όπου άνθρωποι θυσιάστηκαν για να μπορούμε εμείς οι επόμενοι και μεθεπόμενη γενιά να είμαστε σήμερα ελεύθεροι και να απολαμβάνουμε τους καρπούς αυτής της ελευθερίας».
Στον τόπο εκτέλεσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τζόβολος του δωρησε μια φωτογραφία με κατάθεση στεφάνου του πατέρα του όταν ηταν Πρωθυπουργός, ενώ συγκίνηση προκάλεσε η συνομιλία και ο εναγκαλισμός με την κα Ελένη Λεχουρίτη. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.