HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αφήνει τα Καλάβρυτα ως Διοικητής της Π.Υ. αλλά παραμένει ως φίλος και "Καλαβρυτινός"

Διοίκησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων από τον Μάρτιο του 2023 έως και τον Μάρτιο του 2024 με απόλυτη επιτυχία ο Αντιπύραρχος Ανδρέας...



Διοίκησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων από τον Μάρτιο του 2023 έως και τον Μάρτιο του 2024 με απόλυτη επιτυχία ο Αντιπύραρχος Ανδρέας Δημητρόπουλος. Παρέμεινε ως υποδιοικητής έως και το τέλος Μαρτίου και αποχαιρέτησε συναδέλφους, φίλους, συνεργάτες αλλά και την Δημοτική αρχή με την οποία είχε αγαστή συνεργασία. Νέος σταθμός του κ. Δημητρόπουλου η ΒΙΠΕ Πάτρας.
Την Δευτέρα 1η Απριλίου επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο για να τον ευχαριστήσει για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν δίνοντάς του ως ενθύμιο μια χειροποίητη εικόνα βυζαντινής τέχνης.
Ο Αντιπύραρχος Ανδρέας Δημητρόπουλος, γεννήθηκε στην Πάτρα και κατάγεται από τα Καραμεσιναίικα της Τοπικής Κοινότητας Καραίικων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Μετά την αποφοίτηση του από την σχολή Αξιωματικών του Πυροσβεστικής Ακαδημίας υπηρέτησε σε υπηρεσίες της Αττικής, στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και από το 2012 υπηρετεί στην Αχαΐα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.