HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου και του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αιγίου για το Πρωτοδικείο

Το σχέδιο νόμου, το οποίο δημοσιεύθηκε σήμερα και αφορά τον Δικαστικό Χάρτη υποβαθμίζει σε μεγάλο βαθμό το Πρωτοδικείο Αιγίου, καθόσον καταρ...



Το σχέδιο νόμου, το οποίο δημοσιεύθηκε σήμερα και αφορά τον Δικαστικό Χάρτη υποβαθμίζει σε μεγάλο βαθμό το Πρωτοδικείο Αιγίου, καθόσον καταργεί τις οργανικές θέσεις δικαστικών λειτουργών και δικαστικών υπαλλήλων ενώ παράλληλα προβλέπει για τους τελευταίους την μετακίνησή τους για υπηρεσιακές ανάγκες. Προβλέπεται μεταξύ άλλων, πως η κατά τόπον αρμοδιότητα των Ειρηνοδικείων Αιγιαλείας και Ακράτας, τα οποία καταργούνται, μεταφέρεται στο κεντρικό Πρωτοδικείο Αχαΐας, ταλαιπωρώντας πολίτες, δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς αποφυγή δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων δηλώνουμε, πως το δελτίο τύπου, το οποίο εκδόθηκε από τον Δήμο Αιγιαλείας και εκφράζει την ικανοποίησή του για το σχέδιο νόμου είναι πρόωρα διατυπωμένο, δεν έχει λάβει υπόψη σημαντικές παραμέτρους και λεπτομέρειες και υπονομεύει τον αγώνα για την αναβάθμιση του Πρωτοδικείου Αιγίου σε αυτόνομο Δικαστικό Σχηματισμό μετά την οριστική ψήφιση του.
Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις.
Αίγιο, 5 Απριλίου 2024

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.