HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Πράσινο φως" για τον Οδοντωτό - Αυτοψία Τερεζάκη στην γραμμή του Οδοντωτού

Ένα βήμα πριν δοθεί "πράσινο φως" στην επανεκκίνηση του Οδοντωτού , βρισκόμαστε πλέον, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ka...



Ένα βήμα πριν δοθεί "πράσινο φως" στην επανεκκίνηση του Οδοντωτού, βρισκόμαστε πλέον, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kalavrytanews.com, επιβεβαιώνοντας οτι είχαμε προαναγγείλει προ ημερών. Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου την περιοχή επισκέφθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Παναγιώτης Τερεζάκης, συνοδευόμενος από στελέχη του οργανισμού και επιθεώρησε την γραμμή ώστε να δοθεί εντός τον προσεχών ημερών το σήμα επανέναρξης των δρομολογίων. Μάλιστα σύμφωνα πάντα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του kalavrytanews.com, στο φαράγγι θα τοποθετηθούν όργανα μέτρησης καιρού αλλά και δονήσεων για την πρόβλεψη φαινομένων ώστε έγκαιρα, να υπάρχει προειδοποίηση και λήψη των ανάλογων μέτρων, όπως προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας των συρμών.
Ενήμερη σε όλες τις ενέργειες της επανέναρξης των δρομολογίων, η Αχαιή Υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία συνδράμει αθόρυβα αλλά ουσιαστικά για την επίλυση ενός μείζονος ζητήματος για την περιοχή.
Η τελική εντολή επανέναρξης των δρομολογίων θα δοθεί, με επίσημη ανακοίνωση, όπως όλα δείχνουν για τις πρώτες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας

*φωτό από την αυτοψία Αλεξοπούλου και Τερεζάκη στα σημεία κατολισθήσεων στον Βουραϊκό, τον περασμένο Μάρτιο 
 
για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.