HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πέντε Υπουργοί και Υφυπουργοί στα Καλάβρυτα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Καλάβρυτα με σημαντικές ειδήσεις. Σημαντική όμως ήταν και η παρουσία πέντε Υπουργών και Υφυ...



Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Καλάβρυτα με σημαντικές ειδήσεις. Σημαντική όμως ήταν και η παρουσία πέντε Υπουργών και Υφυπουργών. Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, η Υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, η Υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Θανάσης Κοντογεώργης. Όλοι είχαν συναντήσεις, συσκέψεις και επαφές με τοπικούς φορείς εγκαινιάζοντας μια άμεση συνεργασία προς την κατεύθυνση της τοπικής ανάπτυξης.
Όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός: " Συνεργαζόμαστε από κοινού κεντρική Κυβέρνηση, Αυτοδιοίκηση δευτέρου βαθμού, αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, με τον συντονισμό πάντα του γραφείου του Πρωθυπουργού και του Θανάση του Κοντογεώργη, ο οποίος και αυτός είναι άνθρωπος ο οποίος είναι δικός σας άνθρωπος. Έχετε την τύχη να τον έχετε στο Μέγαρο, στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτό διευκολύνει, αυτό διευκολύνει πολύ τα πράγματα, αγαπητέ μου Δήμαρχε." επισήμανε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Καλαβρύτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.