HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Ισραήλ αποφάσισε πώς θα χτυπήσει το Ιράν, αλλά όχι πότε

Οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αποφασίσει με ποιον τρόπο θα απαντήσουν στην επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν την περασμένη Κυριακή, αλλά ...



Οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αποφασίσει με ποιον τρόπο θα απαντήσουν στην επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν την περασμένη Κυριακή, αλλά ακόμη δεν έχουν λάβει απόφαση για τον χρόνο της επίθεσης. Η Jerusalem Post, που μετέδωσε την Τετάρτη την πληροφορία, αναφέρει ότι ο χρόνος της επίθεσης δεν έχει οριστικοποιηθεί. Παράλληλα, αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες για το χτύπημα, που είναι αρκετά σύνθετες. Είναι πιθανό, γράφει η Jerusalem Post, ότι η απόφαση μπορεί να αλλάξει. Η απάντηση του Ισραήλ στην πρωτοφανή, μαζική επίθεση από το Ιράν θεωρείται δεδομένη, αλλά ο χρόνος και κυρίως ο τρόπος, παραμένουν αποφάσεις στα χέρια της ισραηλινής ηγεσίας, πολιτικής και στρατιωτικής. Το CNN ανέφερε την Τετάρτη ότι οι ΗΠΑ αναμένουν ότι η ισραηλινή απάντηση θα είναι περιορισμένου εύρους. Το Ισραήλ, πάντα σύμφωνα με Αμερικανούς αναλυτές, εξετάζει ένα «στενό και περιορισμένο» χτύπημα μέσα στο Ιράν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.