HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαΐα: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι την 1/4/...



Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι την 1/4/2024 μετέβη σε οίκημα σε περιοχή της Πάτρας και αφαίρεσε έναν μηχανισμό μεταλλικής πόρτας αξίας (300) ευρώ.
Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή.
Σύλληψη ημεδαπής για ρευματοκλοπή
Συνελήφθη, στη Δυτική Αχαία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαίας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι ρευματοδοτούσε παράνομα την οικία της, χωρίς να καταγράφεται η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια.
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης δυο ετών και δυο μηνών για κλοπή.
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυο ετών για κλοπή.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί, ο ένας 16χρονος, διότι ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας εταιρίας στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.