HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάτρα: Ένταση στο κέντρο - Αποκλεισμένο το δημαρχείο

Ένταση από το πρωί στο κέντρο της Πάτρας μετά τις καταγγελίες των συμβασιούχων για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα στο νέο Δημαρχείο Πάτρας. ...



Ένταση από το πρωί στο κέντρο της Πάτρας μετά τις καταγγελίες των συμβασιούχων για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα στο νέο Δημαρχείο Πάτρας.
Οι συμβασιούχοι με μήνυμά τους προς τα ΜΜΕ κατήγγειλαν οτι στις 5 και 20 το πρωί κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε συναδέλφους τους που παρέμεναν στο δημαρχείο με καδρόνια τραυματίζοντάς τους!
Νωρίς το πρωί ξεκίνησαν για νέα πορεία προς το νέο δημαρχείο αλλά συνάντησαν κλούβες της αστυνομίας που τους απέτρεψαν να φτάσουν στο χώρο, όπου για τις 10 το πρωί έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση από τη δημοτική αρχή.
Χθες συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο της Πάτρας και έκλεισαν τις πόρτες του πρώην Αρσακείου δηλώνοντας αποφασισμένοι να παραμείνουν μέχρι και την επόμενη Τετάρτη 17 Απριλίου έξω από το Δημαρχείο της Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.