HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: "Φωνάζει ο κλέφτης" από την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού, για άλλη μια χρονιά, πιστό στο καλό λαϊκό θέατρο, θα παρουσιάσει 19, 20 και 21 Απριλί...



Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού, για άλλη μια χρονιά, πιστό στο καλό λαϊκό θέατρο, θα παρουσιάσει 19, 20 και 21 Απριλίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου την ξεκαρδιστική κωμωδία "Φωνάζει ο κλέφτης"
Η παράσταση τα έχει όλα, πολύ χιούμορ και άφθονο γέλιο. Οι πετυχημένες ατάκες του έργου από όλους τους ερασιτέχνες ηθοποιούς αποζημιώνουν το κοινό που το παρακολουθεί.
Σκηνοθετική καθοδήγηση και μουσική επιμέλεια: Κώστας Κλάγκος
Ωρα έναρξης 8:30

Λίγα λόγια για το έργο:
Ένας έντιμος λογιστής, ο Τιμολέων, αναλαμβάνει την εκκαθάριση των βιβλίων ενός οργανισμού τον οποίο διευθύνει ο κύριος Σόλων, στρατηγός εν αποστρατεία. Ύστερα από εξονυχιστική έρευνα, αποκαλύπτει τις διαχειριστικές ατασθαλίες του κουνιάδου τού στρατηγού, ο οποίος όμως κινείται για χρόνια με τις πλάτες της αδερφής του Λίας. Οι αποκαλύψεις θα φέρουν σύγχυση και η όλη αναστάτωση θα οδηγήσει στη φυλακή τον κακόμοιρο τον Τιμολέοντα, που υπερασπίζεται την αλήθεια και στο τέλος θα δικαιωθεί. Σπουδαίος «τοπιογράφος» της αθηναϊκής κοινωνίας των δεκαετιών του ’50 και του ’60 και δεινός σχεδιαστής χαρακτήρων, ο Δημήτρης Ψαθάς καταγράφει με μοναδικό τρόπο καταστάσεις που φαίνεται ότι στην Ελλάδα έχουν μια… μόνιμη επικαιρότητα. Η τρίπρακτη κωμωδία «Φωνάζει ο κλέφτης» (1958) ανέβηκε στο θέατρο, αλλά αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό στην κινηματογραφική της μεταφορά από τη Φίνος Φιλμ (1965), σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη, με πρωταγωνιστές τους Ντίνο Ηλιόπουλο, Ρένα Βλαχοπούλου και Διονύση Παπαγιαννόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.