HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα οι Υφυπουργοί Αλεξοπούλου και Ταχιάος για τον δρόμο Πούντας - Καλαβρύτων

Το έργο που φαίνεται ότι θα αλλάξει τη θέση των Καλαβρύτων και της ευρύτερης ορεινής περιοχής στο χάρτη της ανάπτυξης φαίνεται να βρίσκει το...



Το έργο που φαίνεται ότι θα αλλάξει τη θέση των Καλαβρύτων και της ευρύτερης ορεινής περιοχής στο χάρτη της ανάπτυξης φαίνεται να βρίσκει τον δρόμο του. Η κατασκευή ενός σύγχρονου και ασφαλούς δρόμου πρόσβασης προς την ορεινή περιοχή της Αχαΐας, ο δρόμος Πούντας - Καλαβρύτων, φαίνεται να έλαβε ανταπόκριση από την κυβέρνηση και να έχει μπει στις άμεσες προτεραιότητες για την υλοποίησή του. 
Για τον λόγο αυτό, σήμερα Σάββατο 27 Απριλίου επισκέφθηκαν τα Καλάβρυτα με εντολή Πρωθυπουργού οι δύο Υφυπουργοί υποδομών και μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου και Νίκος Ταχιάος, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Υπουργείου κ. Δημήτρη Αναγνώπουλο, την διευθύντρια  γραφείου υφυπουργού κ.Έλενα Σαββοπούλου και στελέχη του Υπουργείου και πραγματοποίησαν αυτοψία στον οδικό άξονα Πούντας - Καλαβρύτων. Τους δυο Υφυπουργούς και τα στελέχη, υποδέχθηκε στην Πούντας - Καλαβρύτων και συνόδευσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο οποίος τους  ενημέρωσε παραδίδοντας και σχετικά σχεδιαγράμματα.
Αυτό που θα εξεταστεί σε άμεση προτεραιότητα είναι η επιλογή η προσφορότερη λύση βάσει τεχνικών δεδομένων, θα εξεταστεί η διάνοιξη οδικού τούνελ για να παρακαμφθούν τα επικίνδυνα τμήματα του βουνού και έτσι άμεσα να προχωρήσει η εκπόνηση μελέτης από τα αρμόδια υπουργεία για την δημιουργία ενός άξονα που θα πληροί όλους τους σύγχρονους κανόνες ασφαλείας.

αναλυτικό ρεπορταζ στην εφημερίδα "ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ" που κυκλοφορεί την Κυριακή των Βαΐων 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.