HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή - Τα θέματα

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων στο Δημοτικό Κατάστημα την 12η του μηνός Απριλίου έτους 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 1...



Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων στο Δημοτικό Κατάστημα την 12η του μηνός Απριλίου έτους 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00, με φυσική παρουσία, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Περί έγκρισης απολογισμού και εισήγησης οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2022 (Ισολογισμός – Αποτελέσματα χρήσης) του Δήμου.
2. Περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης- τροποποίησης του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2024 και αναμόρφωσης των πινάκων στοχοθεσίας του Δήμου οικον. έτους 2024.
3. Περί παροχής παγίας προκαταβολής οικονομικού έτους 2024 στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου.
4. Περί ψήφισης και εξειδίκευσης πίστωσης για τη μίσθωση ιδιωτικού λεωφορείου δημόσιας χρήσης, στα πλαίσια των Εορτών Εξόδου, εορτών μνήμης και τιμής για την επέτειο της Εξόδου της Φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων στις 27-4-2024 στο Μεσολόγγι.
5. Περί έγκρισης 1ου Πρακτικού του ανοικτού Δημόσιου Διαγωνισμού του έργου «Αποχέτευση και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Τ.Κ. Δάφνης».
6. Περί έγκρισης πρακτικού ανοικτής φανερής και προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την απομάκρυνση µε εκποίηση άχρηστων υλικών (SCRAP) από τους αποθηκευτικούς χώρους του εργοταξίου του Δήμου Καλαβρύτων.
7. Περί υποβολής πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων στο ΤΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ στον άξονα Προτεραιότητας 2.4 «Πρόληψη & διαχείριση κινδύνου» με τίτλο «3η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑ Α ΚΑΙ Β ΒΑΘΜΟΥ IV».
8. Περί έγκρισης 3ου Πρακτικού ηλεκτρονικού ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας «Προμήθεια ενός (1) οχήματος περισυλλογής αδέσποτων ζώων συντροφιάς (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ)».
9. Περί αποδοχής δωρεάς της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ», για την υποστήριξη διοργάνωσης της μουσικής συναυλίας την Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας στα Καλάβρυτα.
10. Περί ψήφισης και εξειδίκευσης πιστώσεων για την προμήθεια εξοπλισμού στο Δημαρχείο και στο Σπήλαιο των Λιμνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.