HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το μήνυμα από τα Καλάβρυτα στον Πρωθυπουργό όπως το μετέφερε η εφημερίδα "ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ"

Στα Καλάβρυτα επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ( δείτε αναλυτικό ρεπορταζ ΕΔΩ ). Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και η εφημερίδα "ΩΡΑ τ...



Στα Καλάβρυτα επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (δείτε αναλυτικό ρεπορταζ ΕΔΩ). Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και η εφημερίδα "ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ" ήταν φυσικά εκεί να καλύψουν όλα όσα έγιναν. Ο Πρωθυπουργός πήρε στα χέρια του απόν δημοσιογράφο Νίκο Κυριαζή, το νέο φύλλο της εφημερίδας που είχε πρωτοσέλιδο ένα σαφέστατο μήνυμα από τα Καλάβρυτα προς το Πρωθυπουργικό γραφείο. Ο κεντρικός τίτλος "Διαρκής Επανάσταση για Αξιοπρέπεια και Δικαιοσύνη" μεταφέροντας την κραυγή και το αίτημα της επαρχίας. Όπως σημειώνεται στην εφημερίδα: "Ο Αγώνας για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη, δεν είναι κάτι που συμβαίνει μια φορά, αλλά μια συνεχής διαδικασία – μια συνεχής επανάσταση, που απαιτεί την αμείλικτη αφοσίωση και δέσμευσή μας, ιδιαίτερα υπό την σκιά τεραστίων προκλήσεων:
-Δημογραφική κατάρρευση ορεινών περιοχών
-Έλλειψη ασφάλειας για αντιμετώπιση εκτάκτων συνθηκών
-Παραμένει ζητούμενο η διασφάλιση άμεμπτης Δικαιοσύνης
-Κοινωνική απομόνωση και μοναξιά, ιδιαίτερα στα ορεινά
-Οικονομική δυσπραγία και δυσκολία αντιμετώπισης αναγκών
-Έλλειψη κινήτρων για παραμονή σε «δύσκολες» περιοχές


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.