HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού με βούλευμα Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας...



Σύλληψη ημεδαπού με βούλευμα
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πατρών, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του, για ληστεία και κλοπή.
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για απόπειρα κλοπής.
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών για κλοπή.
Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι αναπαρήγαγε μουσική από στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, στερούμενος άδειας παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.
Σύλληψη αλλοδαπής για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι αναπαρήγαγε μουσική από στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, στερούμενη άδειας παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων, διαταράσσοντας παράλληλα την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.