HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αθ. Παπαδόπουλος: Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα, Υγεία, Αγάπη και Ευημερία

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας (Π.Ε.Δ.Δ.Ε.) Θανάσης Παπαδόπουλος, σε μήνυμα του για τις ...



Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας (Π.Ε.Δ.Δ.Ε.) Θανάσης Παπαδόπουλος, σε μήνυμα του για τις μέρες του Πάσχα αναφέρει τα εξής:
«Αυτές τις μέρες της θρησκευτικής κατάνυξης, της ευλάβειας και προσευχής, η ευχή κι η προσδοκία όλων μας είναι το συμβολικό πέρασμα απ’ το σκοτάδι στο Φως, το Πάσχα της Αγάπης και της Ελπίδας, να οδηγήσει σ’ έναν κόσμο περισσότερο αισιόδοξο και ειρηνικό, χωρίς συγκρούσεις και φανατισμούς και σε μια κοινωνία χωρίς διχασμούς, πιο ανθρώπινη, πιο δίκαιη, πιο αρμονική κι αλληλέγγυα.
Η Ελπίδα, η Πίστη, η Αγάπη, ο Αλληλοσεβασμός, το ίδιο το μήνυμα της Αναστάσεως του Θεανθρώπου μάς δείχνουν το δρόμο.
Οι μέρες αυτές, μέσα απ’ την λυτρωτική διάσταση των γεγονότων τους, σηματοδοτούν την αναγέννηση του ανθρώπου, το αληθινό νόημα της Αγάπης, της συγχώρεσης και της Ελπίδας αλλά και το ίδιο το νόημα της ζωής.
Εύχομαι σε όλες και σε όλους Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα, Υγεία, Αγάπη και Ευημερία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.