HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα υπό τον πρωθυπουργό το ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά την επικίνδυνη κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή και την επίθεση ...



Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα υπό τον πρωθυπουργό το ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά την επικίνδυνη κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή και την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ. Λόγω των έκτακτων συνθηκών, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, αναγκάστηκε να διακόψει το ταξίδι του στις ΗΠΑ και επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα.
Ανακοινώθηκε πριν λίγο ότι το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, (ΚΥΣΕΑ) θα συνεδριάσει σήμερα στις 18:00 υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όπως δήλωσε ο κ. Δένδιας: «Δυστυχώς όπως όλοι γνωρίζετε υπάρχει μία εξελισσόμενη κατάσταση μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ στην περιοχή μας. Πάντα λέω στις ομιλίες μου ότι η Ελλάδα δεν είναι ευλογημένη στην τοποθεσία της στη γεωγραφία. Βρισκόμαστε σε μία περιοχή με κρίσεις που συμβαίνουν ξανά και ξανά. Λόγω του χαρτοφυλακίου μου θα πρέπει να συμμετέχω στο κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, την Κυριακή 14 Απριλίου το απόγευμα. Πρέπει να επιστρέψω εσπευσμένα στην Αθήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.