HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εξουδετερώθηκε φάκελος με θανατηφόρο χημική σκόνη - Εντυπωσιακή άσκηση από την 6η ΕΜΑΚ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την 6η ΕΜΑΚ το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου, η άσκηση Τροία 2024. Το  σενάριο της άσκησης, προέβλεπε τον ε...



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την 6η ΕΜΑΚ το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου, η άσκηση Τροία 2024. Το  σενάριο της άσκησης, προέβλεπε τον εντοπισμό ύποπτου φακέλου με άνθρακα εντός των Δικαστηρίων και την απομάκρυνση των ατόμων που ήρθαν σε επαφή, καθώς και την ασφάλεια των υπολοίπων εντός του κτιρίου.
Ειδοποιείται άμεσα η Πυροσβεστική. Η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας άρτια εξοπλισμένη με ειδικές στολές και σύνεργα αναλαμβάνει έργο. Στήνονται έξω από τα Δικαστήρια διάδρομοι, πλυντήρια απολύμανσης. Ειδοποιείται το ΕΚΑΒ και οι διασώστες φορούν λευκές στολές. Εντοπίζονται δύο άτομα χωρίς αισθήσεις. Είναι νεκροί. Μία ακόμη γυναίκα οδηγείται για απολύμανση. Ξέφυγε τον κίνδυνο.
Η άσκηση που διοργανώθηκε στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Συμμετείχαν 20 άτομα. Την παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Φωκίων Ζαϊμης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πατρέων Μιχάλης Αναστασίου, καθώς και εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου,

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.