HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

44ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού 12 Μαΐου 2024

Για μία ακόμα χρονιά ο Σύλλογός ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ - ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, σε αγαστή συνεργασία με τον...



Για μία ακόμα χρονιά ο Σύλλογός ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ - ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων και αρκετών φορέων και συλλόγων, πραγματοποιούν το 44ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού. Για φέτος οι εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν στις 11 και 12 Μαΐου 2024.
Στις 11/5 ημέρα Σάββατο, θα πραγματοποιούσαμε την καθιερωμένη ημερίδα με οικολογικά θέματα που αφορούν τον Δήμο μας και όχι μόνο. Φέτος θα αναφερθούμε αποκλειστικά σε ένα θέμα του προβληματίζει τις τοπικέ κοινωνίες Καλαβρύτων και Αιγιαλείας , για τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο Διακοφτού – Καλαβρύτων με κεντρικό θέμα Παρελθόν – Παρόν και Μέλλον. Στις 12/5 ημέρα Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού.
Σας προσκαλούμε όλες και όλους να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του Σαββάτου στα Καλάβρυτα μα και την Κυριακή στην ονειρική και μαγευτική πορεία στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα υπάρχουν για τους πεζοπόρους εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, γλυκίσματα κ.λπ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.