HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Καθαρισμοί οικοπέδων έως 30 Απριλίου η αλλιώς πρόστιμα

Ο Δήμος Καλαβρύτων καλεί τους ιδιοκτήτες-νομείς-επικαρπωτές και μισθωτές οικοπεδικών χώρων να προβούν μέχρι την 30η Απριλίου στον καθαρισμό ...



Ο Δήμος Καλαβρύτων καλεί τους ιδιοκτήτες-νομείς-επικαρπωτές και μισθωτές οικοπεδικών χώρων να προβούν μέχρι την 30η Απριλίου στον καθαρισμό των ιδιοκτησιών τους, σύμφωνα με τις ισχύουσες Πυροσβεστικές Διατάξεις, για την αποτροπή κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς. Ο καθαρισμός θα πρέπει ενδεικτικά να περιλαμβάνει, την απομάκρυνση καύσιμης φυτικής ύλης (φυλλόστρωμα, ξερά χόρτα & κατακείμενα κλαδιά), κόψιμο ξερών κλαδιών και δέντρων, κλάδεμα της φυλλωσιάς των δέντρων όπου προεξέχει και απομάκρυνση όλων των υπολειμμάτων καθαρισμού τυχόν άλλων καυστών ή εκρήξιμων υλικών που βρίσκονται εντός των ιδιοκτησιών. Η απομάκρυνση και η εναπόθεση των υλικών θα πραγματοποιείται με ευθύνη των ιδιοκτητών.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των υπόχρεων, ο Δήμος- σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό- επιβάλλει πρόστιμο που ανέρχεται σε 0,50 ευρώ ανά τ.μ. και τη δαπάνη αυτεπάγγελτου καθαρισμού του χώρου και απομάκρυνσης των υλικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.