HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ας κάνουμε τις ευρωεκλογές του 2024 αφετηρία για μια νέα πορεία προόδου

Το δικό της μήνυμα ενόψει των ευρωεκλογών έστειλε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας η υφυπουργός Υποδομών ...



Το δικό της μήνυμα ενόψει των ευρωεκλογών έστειλε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου. «Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί για να βαφτεί και πάλι όλη η Ελλάδα μπλε το βράδυ της 9ης Ιουνίου» επεσήμανε χαρακτηριστικά.
«Στο Ζάππειο, στο 15ο Συνέδριο του κόμματός μας, γιορτάζουμε διπλά γενέθλια: 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, το 1974, αποκατέστησε τη Δημοκρατία θέτοντας τα θεμέλια για τη μεγαλύτερη περίοδο ομαλότητας που έχει ζήσει η χώρα μέχρι σήμερα! Στην πορεία αυτή, καθοριστική ήταν η συμβολή του κόμματος που ο ίδιος ίδρυσε, της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης των μεγάλων αγώνων, των υπεύθυνων αποφάσεων και των ιστορικά δικαιωμένων επιλογών» υπογράμμισε η Χριστίνα Αλεξοπούλου.
«Το κόμμα μας όσες φορές ανέλαβε την εξουσία, κυβέρνησε με πυξίδα:
  • την υπευθυνότητα, μακριά από τον λαϊκισμό και τις υποσχέσεις για δήθεν εύκολες λύσεις.
  • τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις και τις αληθινά προοδευτικές επιλογές
  • την πραγματική αλλαγή προς το καλύτερο, για την κοινωνία μας και την πατρίδα μας.
  • Μέσα σε τέσσερα χρόνια η Ελλάδα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, άλλαξε και μπήκε σε τροχιά προόδου με:
  • Μείωση των φόρων
  • Προσέλκυση επενδύσεων
  • Προώθηση της τεχνολογίας
  • Φροντίδα για τους αδύναμους
  • Μείωση της ανεργίας
  • Αύξηση των αμοιβών
  • Σεβασμό στο περιβάλλον
Στην Ελλάδα του 2024, οι συγκοινωνίες και οι μεταφορές είναι φιλικότερες προς το περιβάλλον και τον πολίτη, με την ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης, της προσβασιμότητας και της ασφάλειας. Υλοποιείται η ψηφιοποίηση του κράτους. Προωθείται η Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα» σημείωσε..
«Ας κάνουμε λοιπόν τις ευρωεκλογές του 2024 αφετηρία για μια νέα πορεία προόδου και προκοπής για την πατρίδα μας»
«Ο αγώνας αυτός δεν είναι εύκολος και χρειάζεται τη συμμετοχή όλων μας. Ας κάνουμε λοιπόν τις ευρωεκλογές του 2024 αφετηρία για μια νέα πορεία προόδου και προκοπής για την πατρίδα μας!
Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί, με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να βαφτεί και πάλι όλη η Ελλάδα μπλε το βράδυ της 9ης Ιουνίου» διαμήνυσε κλείνοντας η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.