HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βροντερό «παρών» από τους Καλαβρυτινούς της Νέας Υόρκη στις εκδηλώσεις των ομογενών για το 1821

O Ελληνισμός της Νέας Υόρκης τίμησε την Κυριακή 14 Απριλίου, την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 με την καθιερωμένη παρέλαση στη...

O Ελληνισμός της Νέας Υόρκης τίμησε την Κυριακή 14 Απριλίου, την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 με την καθιερωμένη παρέλαση στην 5η Λεωφόρο. Τα βλέμματα όλων τράβηξε το άγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς που παρέλασαν περήφανοι και καμαρωτοί σε άψογο σχηματισμό. Στην παρέλαση συμμετείχαν περισσότεροι από εκατό οργανισμοί και έντεκα φιλαρμονικές, μεταξύ αυτών η Παλαιά Φιλαρμονική της Κέρκυρας που ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με ενενήντα μουσικούς για να πλαισιώσει την παρέλαση και τις παράλληλες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η ομογένεια.
Οι Καλαβρυτινοί έδωσαν όπως πάντα βροντερό "παρών" με τον Σύλλογο Καλαβρυτινών της Νέας Υόρκης που παρέλασαν με καμάρι και περηφάνια έχοντας άσβεστη τη φλόγα της πατρίδας.
Είχε προηγηθεί το πρωί η καθιερωμένη Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου και παρουσία, μεταξύ άλλων, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, των βουλευτών Φίλιππου Φόρτωμα, Νίνας Κασιμάτη, Θεόφιλου Ξανθόπουλου, Μιλένας Αποστολάκη, της πρέσβειρας της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Αικατερίνης Νασίκα, του γενικού προξένου της Νέας Υόρκης Ντίνου Κωνσταντίνου και του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Αυτιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.