HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρωταθλητής Αχαΐας ο Ατρόμητος Πατρών (1-1 με τον Άρη) - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ατρόμητος Πατρών αναδείχθηκε πρωταθλητής Αχαΐας για δεύτερη φορά στην ιστορία του καθώς μετά από 31 χρόνια, πήρε την ισοπαλία που ήθελε μ...

Ο Ατρόμητος Πατρών αναδείχθηκε πρωταθλητής Αχαΐας για δεύτερη φορά στην ιστορία του καθώς μετά από 31 χρόνια, πήρε την ισοπαλία που ήθελε με 1-1 από τον Άρη Πατρών στον μεγάλο τελικό των Ζαρουχλεΐκων, για την τελευταία (7η) αγωνιστική των πλέι οφ της Α’ κατηγορίας.
Ο Άρης προηγήθηκε με γκολ του Σπανού στο 19 με τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει με τον Αποστολόπουλο στο 22. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πανάρετου (71′) και του Μπακόπουλου (92′).
Διαιτητές: Ανδριανός (Οικονόμου, Κακαφώνης)
Ατρόμητος (Σάκης Πεφάνης): Μπίτι, Μακρής (88’ Παπασπυρόπουλος), Πανταζόπουλος, Σπανός, Νικολακόπουλος, Αρβανίτης (68’ Γκότσης), Σμυρλής (68’ Αγγελόπουλος), Λαζανάς, Αποστολόπουλος, Μαστραντωνάκης, Κωστής (24’ Μπακόπουλος).
Άρης (Χρήστος Καραπίτσος): Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Σταυρόπουλος (88’ Μενύχτας), Σιδέρης, Παρασκευόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος (82’ Μπούμπαλης), Θωμάς, Λιμάτσι (46’ Γεωργόπουλος), Σπανός, Γεωργαντόπουλος, Μπίσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.