HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν, χόρεψαν στο Αποκριάτικο πάρτυ του Συλλόγου Γονέων

Το Αποκριάτικο Πάρτι του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ μας, στέφθηκε με απολυτη επιτυχία!  Τα παιδιά μ...



Το Αποκριάτικο Πάρτι του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ μας, στέφθηκε με απολυτη επιτυχία! 
Τα παιδιά μας ξεφάντωσαν , χόρεψαν, και γεύτηκαν λιχουδιές και αναψυκτικά στον όμορφο χώρο του Κέντρο Φιλοξενίας Νέων «Όραμα»! Η συμμετοχή των παιδιών και γονέων ήταν μεγάλη, πράγμα το οποίο μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο ώστε να διοργανώνουμε ωραίες εκδηλώσεις για τα παιδιά μας στο μέλλον. 
Ευχαριστούμε πολύ την Ιερά Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, ιδιαίτερα τον Μητροπολίτη μας κ. Ιερώνυμο, για τη διάθεση του χώρου, τον Πατέρα Χρήστο Μπίρμπα για την βοήθειά του εκεί, και τον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων, για την σημαντική δωρεά που μας εξασφάλισε τα φαγητά, ειδικά τον κο Παύλο Σατολιά που ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας. Επίσης ευχαριστούμε: όλα τα καταστήματα τα οποία προσέφεραν στον σύλλογο μας τα δώρα για τη λαχειοφόρο μας, και όλους τους εθελοντές/φίλους μας που βοήθησαν με το στολισμό, τις μεταφορές – διανομές κτλ. Πάντα ΜΑΖΙ θα προσπαθούμε για το καλύτερο! 
Τέλος, δεν ξεχνάμε τα μέλη του συλλόγου μας, που έτρεξαν περισσότερο απ’ όλους μας, γιαυτή την διοργάνωση: Αγγέλα Καράμπελα και Βασίλη Καΐση σας ευχαριστούμε!
ΤΟ Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.