HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι ιερόσυλοι που "άνοιξαν" Εκκλησίες στα ίχνη της Αστυνομίας Καλαβρύτων - Έχουν πρόσφατα αποφυλακισθεί

Όπως είχε γράψει το kalavrytanews.com την προηγούμενη εβδομάδα, στο στόχαστρο δύο εκκλησίες έβαλαν ιερόσυλοι δράστες, οι οποίοι διέρρηξαν ...



Όπως είχε γράψει το kalavrytanews.com την προηγούμενη εβδομάδα, στο στόχαστρο δύο εκκλησίες έβαλαν ιερόσυλοι δράστες, οι οποίοι διέρρηξαν τους ναούς στη Γουμένισσα και το Δροσάτο Καλαβρύτων. Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας αναφέρει: Πληροφορούμε τον χριστεπώνυμο λαό μας ότι, κατά την προηγούμενη εβδομάδα, άγνωστοι εισέβαλαν και διέρρηξαν τους Ιερούς Ναούς Αγίας Μαρίνης Γουμένισσας και Αγίου Νικολάου Δροσάτου Καλαβρύτων. Τα γεγονότα καταγγέλθηκαν στην αρμόδια υπηρεσία της Ασφάλειας Καλαβρύτων, η οποία διερευνά την υπόθεση με σκοπό τον εντοπισμό των διαρρηκτών.
Οι Αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες μέσω του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσαν και είναι "γνωστοί" στις αρχές για την δράση τους. Μάλιστα πρόκειται για δυο άτομα που πρόσφατα αποφυλακίσθηκαν. Το αυτοκίνητό τους μια mercedes σκούρου χρωματος έχει κινηθεί σε διάφορα σημεία των Καλαβρύτων με τελευταια την περιοχή του χωριού Παγκράτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.