HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συμμετοχή Σ.Τσιρώνη στους εορτασμούς για την απελευθέρωση των Καλαβρύτων

Στη δοξολογία που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της πόλης των Καλαβρύτων στο πλαίσιο των Επετειακών Εκδηλώσεων για την Απελευθέρωση της πόλη...



Στη δοξολογία που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της πόλης των Καλαβρύτων στο πλαίσιο των Επετειακών Εκδηλώσεων για την Απελευθέρωση της πόλης, παραβρέθηκε την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ, κ. Σπύρος Τσιρώνης, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων.
Σε δηλώσεις του ο Βουλευτής της ΝΙΚΗΣ, αφού εξήρε τον ρόλο του Κλήρου στη διαφύλαξη της ταυτότητας του Έθνους μας κατά τα σκοτεινά χρόνια της Τουρκοκρατίας και τον απαράμιλλο ηρωισμό των Αγωνιστών του 1821, επισήμανε την ανάγκη ενότητας των σύγχρονων Ελλήνων, αφού, όπως είχε τονίσει στην ομιλία του στην Πνύκα στις 8 Οκτωβρίου 1838 ο Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και η Ιστορία μας επιβεβαιώνει, όταν οι Έλληνες είναι μονοιασμένοι, μεγαλουργούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.