HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο Οικογένειας Ιωάννη Βαρδακαστάνη

Η οικογένεια τού Γιάννη Βαρδακαστάνη ευχαριστεί από τα βάθη τής ψυχής Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμ...



Η οικογένεια τού Γιάννη Βαρδακαστάνη ευχαριστεί από τα βάθη τής ψυχής Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμο, τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ιωακείμ, Τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ευσέβιο, Τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Καλλίνικο και όλη την τοπική Εκκλησία. Το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο, Το Νοσοκομείο Καλαβρύτων και τον γιατρό κ. Λάκη Νασιώτη, Τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο Τον αρχιμουσικό κ Γεώργιο Μπαμπαράκο και τα παιδιά τής Φιλαρμονικής, Τούς φίλους του από τον Θεατρικό όμιλο ΠΑΝΌ ΜΙΧΟ, Τα παιδιά τής αναπαράστασης και την ομάδα τού θεάτρου Τα καταστήματα ΔΙΑΠΛΑΣΗ, ΕΝΤΕΧΝΟ και ΑΘ. ΡΟΔΟΠΟΎΛΟΥ καθώς επίσης όλους όσους προσέφεραν στην μνήμη του. Τέλος τούς αγαπημένους πατριώτες, συγγενείς και φίλους πού συμπαραστάθηκαν στό βαρύ πένθος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.