HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Δημοτικός Κινηματογράφος με δυο ταινίες

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 Ώρα 20:00μ.μ. Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων «The Αngel’s share» «Το μερίδιο των Αγγέλων» • 2012• Έγχρ.• Διάρκεια: 10...



Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 Ώρα 20:00μ.μ. Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων «The Αngel’s share» «Το μερίδιο των Αγγέλων»
• 2012• Έγχρ.• Διάρκεια: 101'• Κωμωδία• Aγγλική
Ο νεαρός Ρόμπι, μικροαπατεώνας που πρόκειται σύντομα να γίνει πατέρας, καταδικάζεται από το δικαστήριο σε κοινωνική εργασία και καταδιώκεται από μπράβους που τον απειλούν. Η γευσιγνωστική ικανότητά του, μια ετερόκλητη παρέα κι ένα πανάκριβο μαλτ ουίσκι όμως θα του δώσουν μια απρόσμενη διέξοδο.
Σκηνοθεσία:
Κεν Λόουτς
Με τους:
Τζον ΧένσοουΠολ ΜπράνιγκανΡότζερ Άλαν

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 Ώρα 18:00μ.μ. Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων «Inside out»
«Τα μυαλά που κουβαλάς»

Έτος: 2015 Είδος: comedy, animation, adventure Διάρκεια: 95' Χώρα: US
Η 11χρονη Ράιλι μετακομίζει με την οικογένειά της από την Μινεσότα στο Σαν Φρανσίσκο, και τα πέντε συναισθήματα της, η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία πρέπει να φροντίσουν να είναι χαρούμενη. Όμως κάτι πάει στραβά όταν η Λύπη αγγίζει καταλάθος μια χαρούμενη μνήμη, μετατρέποντάς την σε λυπημένη, που θα οδηγήσει την ίδια και την Χαρά σε ένα ταξίδι στο μυαλό της Ράιλι. Είναι μια ταινία για όλη την οικογένεια, γεμάτη με δράση, περιπέτεια και φαντασία. Ο Θυμός, ένα θυμωμένο τέρας, διαβάζει μια εφημερίδα αφού φάει το φαγητό του. Μετά όμως θέλει να φάει κι επιδόρπιο και γι' αυτό το λόγο όσο διαβάζει την εφημερίδα, διαβάζει ''όχι επιδόρπιο'' που εννοεί ότι αυτός που το έγραψε νόμιζε ότι ο Θυμός δεν έφαγε το φαγητό του, άρα δε θα φάει ούτε επιδόρπιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.