HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο χωριό του το Αγρίδι Καλαβρύτων ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Στο χωριό της καταγωγής του το Αγρίδι Καλαβρύτων βρέθηκε για την 25η Μαρτίου ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο αγαπημένος “Λάμπρος...



Στο χωριό της καταγωγής του το Αγρίδι Καλαβρύτων βρέθηκε για την 25η Μαρτίου ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος.
Ο αγαπημένος “Λάμπρος” από τις Άγριες Μέλισσες και ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι από το Αγρίδι στο οποίο μάλιστα για ένα διάστημα ζούσε μόνιμα. Έγραψε λοιπόν στην ανάρτηση του συνοδεύοντας την με υπέροχες φωτογραφίες από το χωριό του.
“Αν δε θυμάσαι από πού έρχεσαι πως να ξέρεις που θα πας; Ε λοιπόν αυτό είναι το Αγρίδι Καλαβρύτων, βρίσκεται στα Αροάνια όρη γνωστά και ως Χελμός. Δεν είναι ένα απλό χωριό, είναι οι πρώτες μου αναμνήσεις. Είναι η πρώτη μου επαφή με το θαύμα της φύση , με όλους τους ήχους , τις μυρωδιές και τις γεύσεις του κόσμου!"

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, σπούδασε οικονομικά και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών.
Το 2002 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα εφήβων στο βάδην.
Έχει παίξει στην σειρά του Mega "Δικαίωση" το 2014-2015 στον ρόλο του Φίλιππου και στο "Ου φονεύσεις" του Πάνου Κοκκινόπουλου στο Open σε αυτοτελή επεισόδια το 2018 και το 2019. Από το 2019-2022 πρωταγωνίστησε στην σειρά "Άγριες Μέλισσες" στον ρόλο του Λάμπρου Σεβαστού. Από το 2023 πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha Ο Παράδεισος των Κυριών στον ρόλο του Σίμου Πολύζου, ενώ παράλληλα κάνει ένα γκεστ στην κωμική σειρά του Alpha TV Φόνοι στο Καμπαναριό στον ρόλο ενός ιδιοκτήτη Κλινικής εμφύτευσης μαλλιών
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.