HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σύσκεψη με Αλεξοπούλου, Φαρμάκη, Παπαδόπουλο για τον Οδοντωτό

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ευρεία σύσκεψη αναφορικά με τις άμεσες ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν τόσο από τους φορείς του Δασαρχείου, του Ο...



Πραγματοποιήθηκε σήμερα ευρεία σύσκεψη αναφορικά με τις άμεσες ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν τόσο από τους φορείς του Δασαρχείου, του ΟΣΕ αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να αποκατασταθεί με ασφάλεια η λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου του οδοντωτού, το συντομότερο δυνατό. Στη σύσκεψη, εκτός από τους Γενικούς Γραμματείς Μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς και Δασών Στάθης Σταθόπουλος, συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος , ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαϊμης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
"Συνεργαζόμαστε και επιχειρούμε συντονισμένα με τους συναρμόδιους φορείς ώστε άμεσα να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες που απαιτούνται και να προχωρήσουμε σε εργασίες αποκατάστασης, ώστε να μην έχουμε ζητήματα στην ασφάλεια της κυκλοφορίας και των μετακινήσεων" τόνισε η κ. Αλεξοπούλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.