HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ομοσπονδία «Αρχαίος Κλείτωρ» έκοψε την πίτα του

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων «Ο Αρχαίος Κλείτωρ» στην Αίθουσα Δεξιώσεω...



Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων «Ο Αρχαίος Κλείτωρ» στην Αίθουσα Δεξιώσεων «Λευκονόη» στο Ίλιον Αττικής με τη συμμετοχή πλήθους συμπατριωτών από τα χωριά των Καλαβρύτων.

Αρχικά ο Πρόεδρος, κος Μούσιος, καλωσόρισε, εκ μέρους του διοικητικού Συμβουλίου, τους παρευρισκομένους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευχήθηκε μια χρονιά με υγεία, ελπίδα, ειρήνη και δημιουργία. Στη συνέχεια μετέφερε τη χαρά του Δ.Σ. για το γεγονός αυτό, καθώς για δεύτερη χρονιά βρέθηκαν συγκεντρωμένοι συμπατριώτες και από τα 15 χωριά της Ομοσπονδίας. Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι Ομοσπονδία θα αποτελέσει το συνδετικό κρίκο όλων των χωριών της της Δ. Ε. Κλειτορίας καθώς και ότι η ενότητα και η ομοψυχία προσδίδουν δύναμη στο Δ.Σ. να συνεχίσει τις προσπάθειες για να ξεπεραστούν τα διάφορα εμπόδια στην ανάπτυξη των χωριών μας. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Σπυρίδων Καζάνης, Πρόεδρος του Συλλόγου Τουρλαδαίων και μέλος της Ομοσπονδίας, ο οποίος ευχήθηκε  μία καλή και δημιουργική χρονιά για την Ομοσπονδία, αναφέρθηκε στο συνεργατικό κλίμα που επικρατεί στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και επαίνεσε όλους για τις έως τώρα προσπάθειες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
·      ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος έκοψε και την πίτα της Ομοσπονδίας.
·      η υποψήφια βουλευτής, κα Παναγιώτα Παυλοπούλου
·      η Δημοτική Σύμβουλος και Γραμματέας της Ομοσπονδίας κα. Βασιλική Παπουτσή
Ευχετήριο μήνυμα απέστειλαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Παπαδόπουλος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων και Επικεφαλής της παράταξης Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πολιτών κος Κανελλόπουλος Αθανάσιος καθώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.
Επιπλέον των μελών- εκπροσώπων των χωριών που συμμετέχουν στην Ομοσπονδία, παρευρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση, μεταξύ άλλων και οι:
κα Καπράλου Μαρία Πρόεδρος του Συλλόγου Σειραίων,  
κος Μηλιτσόπουλος Δημήτρης, 
Πρόεδρος του Συλλόγου "Ένωση  Αποδήμων Πλανητεριωτών, Χελμός"
κος Μητρόπουλος Γεώργιος και κα Καραμάνου Παναγιώτα, Πρόεδρος και Γραμματέας, αντίστοιχα, της «Αδελφότητας Φιλιωτών Καλαβρυτινών «Ο Άγιος Βλάσιος,
και η κα Χρονοπούλου Μαριάνθη, μέλος του Δ. Σ. της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης και Πρόεδρος του Συλλόγου Σκοταναίων .
Στη συνέχεια το χορευτικό της Λυκούριας εμπλουτισμένο με χορευτές από άλλα χωριά μας και χοροδιδάσκαλο τον κο Μούσιο, παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς τους οποίους θαύμασαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων «ο Αρχαίος Κλείτωρ» εύχεται  Καλή και Αποδοτική χρονιά με υγεία για όλους τους συμπατριώτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.