HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λάβρος από την Λαύρα ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Λάβρος ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος μπροστά από τον Ιστορικό Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας στις εκδηλώσεις για τ...

Λάβρος ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος μπροστά από τον Ιστορικό Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων μπροστά σε χιλιάδες επισκέπτες αναφέρθηκε για τον πρόσφατο Νόμο που ψηφίστηκε στην Βουλή για τα ομόφυλα ζευγάρια. "Να ξέρουν ότι έκαναν ένα τεράστιο και ιστορικό λάθος που θα τους βαραίνει για πάντα" τόνισε ο Μητροπολίτης ενώ παρότρυνε τον κόσμο να κρατήσει ψηλά την παραδοσιακή οικογένεια την οποία, όπως επισήμανε, την πολεμούν.
Ο κ. Ιερώνυμος στις εκδηλώσεις απέφυγε να καθίσει μαζί με τους πολιτικούς, δεν τους υποδέχθηκε στο Αρχονταρίκι της Μονής ως είθιστε ενώ δεν παρακάθησε και στο επίσημο γεύμα που προσφέρθηκε το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου. Να σημειώσουμε οτι στις εκδηλώσεις, εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ήταν ο υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργό κ. Κοντογιώργης και εκπρόσωπος της Βουλής, ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κ. Φωτήλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.