HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δωρεά 5 πυροσβεστικών οχημάτων προς το Π.Σ από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Στο πλαίσιο της δωρεάς, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, του 2021, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, μέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρ...



Στο πλαίσιο της δωρεάς, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, του 2021, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, μέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού, δώρισε στο Πυροσβεστικό Σώμα πέντε ειδικά οχήματα, που θα ενισχύσουν την πυροπροστασία της χώρας μας για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών. Η συνολική δωρεά αναμένεται να ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες με την παράδοση επιπλέον τριών οχημάτων τύπου pickup και πέντε SUV.
Η παραλαβή τους πραγματοποιήθηκε στα μέσα Μαρτίου, παρουσία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, σε ειδική τελετή, στον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στο Μαρούσι Αττικής. Πρόκειται για μια αξιοσημείωτη πρωτοβουλία ενίσχυσης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Πυροσβεστικού Σώματος στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, και ιδιαίτερα των δασικών πυρκαγιών, αλλά και άλλων έκτακτων γεγονότων ανά την επικράτεια.
Η ναυτιλία είναι αρωγός στο τιτάνιο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, τόνισε η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνα Τραυλού
Τα πέντε υδροφόρα, ειδικά πυροσβεστικά οχήματα (4x4), πλήρως εξοπλισμένα, χωρητικότητας 1.500 λίτρων νερού και επιπρόσθετης ποσότητας 100 λίτρων αφρογόνου υλικού, θα ενισχύσουν τη δασοπροστασία στην Αττική, την Ηλεία, την Εύβοια, τη Χαλκιδική και την Αρκαδία. Ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Θεόδωρος Βάγιας, ως ένδειξη εκτίμησης, απένειμε τιμητική πλακέτα στην πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνα Τραυλού, και ευχαρίστησε την ΕΕΕ, τονίζοντας ότι «η διαχρονική στήριξή σας και η σημερινή προσφορά σας ενισχύουν τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Πυροσβεστικού Σώματος και διευκολύνουν σημαντικά το έργο μας». «Η ναυτιλία των Ελλήνων ήταν, είναι και θα είναι αρωγός στο τιτάνιο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, που αγγίζει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας», δήλωσε κατά την τελετή η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, αφού πρώτα ευχαρίστησε τις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος για την «αδιάκοπη προσφορά, κάθε ημέρα, όλη ημέρα, σε όλη τη χώρα, σε όλους εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.