HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έφυγε από την ζωή η Παρασκευή (Βούλα) Τζηρίτη σε ηλικία 42 ετών

Έφυγε πρόωρα από την ζωή η Παρασκευή (Βούλα) Παν. Τζηρίτη σε ηλικία 42 ετών σκορπώντας θλίψη στην κοινωνία των Καλαβρύτων. Η εξόδιος ακολουθ...



Έφυγε πρόωρα από την ζωή η Παρασκευή (Βούλα) Παν. Τζηρίτη σε ηλικία 42 ετών σκορπώντας θλίψη στην κοινωνία των Καλαβρύτων. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί  την Πέμπτη και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Γλαύκου Πατρών (Οβρυάς). Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Καλαβρύτων.

Για την απώλεια της Βούλας Τζηρίτη ο π. Αθανάσιος Λιακόπουλος σημειώνει
Με μεγάλη λύπη, αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο αντίο στην συμμαθήτριά μου Παρασκευή (Βούλα)Τζηριτη, που έφυγε σήμερα, τόσο γρήγορα, από την ζωή. Θέλω να εκφράσω, τόσο στον αγαπημένο της σύζυγο Κωνσταντίνο, στον γιό της Νικόλαο, στην μητέρα της Γεωργία, στον αδελφό της Ηλία, αλλά και σε όλους τους συγγενείς της τά θερμά μου συλλυπητήρια. Η αγαπημένη μας Βούλα αγωνίστηκε από την παιδική της ηλικία τόσο στα μαθητικά της χρόνια, ως πρότυπο καλής μαθήτριας, όσο και τώρα για την αγαπημένη της οικογένεια. Ο γλυκύτατος όμως Θεός την κάλεσε κοντά της και από εκεί ψηλά, μαζί με τον αγαπημένο της πατέρα, θα εύχεται και θα προσεύχεται για όλους εμάς. Εμείς από αυτήν την μάταια και πρόσκαιρη ζωή,  θα προσπαθήσουμε να επικοινωνούμε μαζί της καθημερινά με την προσευχή μας, διότι ο άνθρωπος που φεύγει δεν πρέπει να ξεχνιέται και γι αυτό ή προσευχή είναι το μέσο με το οποίο οι ζωντανοί επικοινωνούν με τους τεθνεώτες. Καλό ταξίδι, κατά την καθημερινή μας γλώσσα,  ό καλός Θεός να σε κατατάξει στην αγκαλιά του. Καλή Ανάσταση. 
         Ο Συμμαθητής σου
 Πατήρ Αθανάσιος Λιακόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.